dimecres, 16 de desembre del 2009

WEBQUEST

WebQuest
És un tipus d'activitat didàctica que consisteix en fer una investigació guiada amb recursos provinents d’Internet i que promogui el treball cooperatiu i l'autonomia dels alumnes.Les WebQuest són utilitzades pels mestres com a recurs didàctic ja que permeten el desenvolupament d'habilitats de manipulació d'informació i el desenvolupament de competències relacionades amb la societat de la informació.
EXEMPLE DE WEBQUEST: “visita a la Granja”
En aquesta web podem trobar diferents apartats, i són els següents:
Aquest webquest està creat per a tots els infants de primer cicle de primària. Els objectius són que els alumnes puguin aprendre conceptes relacionats amb la granja d’una forma més dinàmica i productiva.
- Introducció (s’explica una mica què es farà, com es dividiran ja que ho faran a partir dels diferents animals i s’explicita tot el necessari per a realitzar el projecte)

- Tasques (per a realitzar amb els alumnes com poden ser: escollir un animal i explicar perquè, dibuixar-lo, saber què mengen..)


- Procés (recerca de la informació i preparació del projecte)

- Recursos (possibles materials útils)


- Avaluació (individual i de grup)

- Conclusions (jutjar amb els companys si ha estat productiu, si ha agradat, aspectes a millorar, avantatges i desavantatges..)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada