dimarts, 27 d’octubre del 2009

ANÀLISI D'UN ANUNCI



DESCRIPCIÓ I ANÀLISI DE L’ANUNCI
L’anunci tracta de mostrar com un gos, al qual li han ensenyat a fer moltes de les feines de la casa, el seu amo també li deixa fer la loteria. Indirectament s’explica que el gos ha guanyat la loteria i abandona al seu amo.
El missatge que transmet l’anunci és el següent: incitar al públic a que jugui a la primitiva mitjançant la esperança d’un canvi de vida.
Totes les situacions es desenvolupen en espais reals, espais on generalment passem moltes estones, a casa. La situació comença amb una explicació del amo, amb una preocupació. Més endavant, contínuament hi ha un canvi de pla on es veuen les diferents accions que fa el gos (posar la rentadora, netejar les sabates, alquilar pel•lícules, anar a buscar el diari..). En acabar aquestes activitats i l’explicació del protagonista, hi ha un gran canvi, tant musical, (s’acaba el so que simbolitza tristesa i apareix una música més animada i engrescadora), de llum (ens trobem en un entorn exterior i solejat) i de decorat (passem de l’interior d’una casa, al exterior). També hi ha un canvi de pla ja que anteriorment s’enfocava a en Pancho o al amo, i en aquest moment del anunci podem veure a en Pancho i a tot allò que l’envolta.
Finalment, apareix l’escrit, on s’expliciten aquells trets que s’han de conèixer i mostra qui és l’emissor de l’anunci.
Valoració personal:
Com a no jugadora de la loteria o primitiva aquest anunci no m’ha portat a començar a jugar, però d’altres persones, pot ser amb més confiança en aquests aspectes, si. Com a anunci crec que està molt ben fet ja que s’han de fer muntatges per a simular que el gos és qui està fent totes les tasques que es veuen a l’anunci. A més a més, és un anunci còmic i graciós que ajuda a un interès major per a la proposta que fan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada