dimecres, 28 d’octubre del 2009

26 OCTUBRE

DESCRIPCIÓ
En aquesta sessió ens va repartir unes fotocòpies amb un resum de les tipologies textuals. Concretament vam tractar el text descriptiu, les seves característiques, l'estructura,l'elaboració i la seva finalitat. Per a una millor comprensió varem veure diversos exemples de descripció. Més tard ens va repartir la fotocòpia de la caracterització dels registres socials.

Seguidament vam fer grups de 5 persones per pensar en cançons que fessin descripcions de persones.
Per finalitzar la classe ens va repartir en una fotocòpia diferents fragments dels llibres "Un home de paraula" de l'Imma Monsó”; "El país del vi", "Relacions particulars", "A peu per Aragó", "Els pobles, les ciutats, els homes".

REFLEXIÓ

Personalment aquesta sessió m’ha ajudat a recordar totes aquelles característiques dels textos descriptius per a una millor escriptura, però sobretot pensant en un futur treball “qui ets tu?” basat en una descripció d’algun company de classe. A més a més la lectura dels textos ha estat de gran enriquiment per el mode en que parlava de la descripció, tot allò que ens pot mostrar i sorprendre amb una descripció.

APROFUNDIMENT

Aquí deixo una cançó que hem comentat a classe que canta la descripció d'una noia.
La cançó és: Laura, de Lluis Llach

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada