dimecres, 25 de novembre del 2009

13 NOVEMBRE - Recitació llegenda

DESCRIPCIÓ

En la classe del divendres 13 de novembre vam començar les recitacions. Aquesta data era la meva, jo havia de recitar. Veritablement aquesta recitació va portar moltes estones d’estudi, de memorització. Crec que no és simplement saber les paraules del text, ja que, és necessari conèixer el significat per poder-les entendre i transmetre. A més a més, requereix més treball ja que has de memoritzar-ho bé perquè els nervis traïcionen molts cops i això comporta una recitació més difícil.
La Lluïsa ens ha repartit uns full on alguns dels meus companys havien de fet l’avaluació de les recitacions. En aquests papers es demanava valorar la postura, l’expressió oral, el control dels nervis, la mirada, la gesticulació i d’altres preguntes que ajudaven als companys que havien de valorar les recitacions dels altres.




Quan vam donar per finalitzades les exposicions d’aquella jornada vam començar amb els debats. En aquest primer debat es va parlar de l’escola privada i va ser protagonitzat per: Carles Costa, Àngel Carrillo, Edu Santos, Marta Pintos, Javier Garcia, Alba Mayol, Esteve Clop, Marc Pérez, Oscar Valverde i Pere Mussoll.


Reflexió

Quant a la recitació, per a mi ha estat un exercici que m’ha permès començar a treure els nervis davant el públic. Això comporta una gran dificultat però crec que és molt necessari ser capaç de parlar en públic, sobretot en la nostra carrera.
Més tard els debats també m’han semblat una gran oportunitat per a tots nosaltres. No només per a aquells que fan el debat, que també, sinó per tots aquells que escoltem i podem assabentar-nos de molts temes d’actualitat educativa o de demanda educativa molt importants per a nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada