diumenge, 6 de desembre del 2009

4 DESEMBRE

Descripció


Vam començar la classe amb la recitació dels companys: Eva Gómez, Alba Estragué, Marc Sara García, Mireia González i Ariadna García.Més endavant vam seguir amb els debats. El primer grup, format per l'Ariadna García, Irene Recio, Laura Sánchez, Norma Augusto, David Cortés, Alba Estragué, Elena Carmona, Elena Ruiz, Eva Gómez i Marta Juny, va debatre sobre la proposta del ministre Gabilondo d'allargar l'ensenyament obligatori fins als 18 anys. El segon debat el tema tractat era la informatització a les aules. En aquest debat formaven part l' Anna Llongueres, Eva Ladevesa, Maria García, Lorena Padilla, Judith Carrique, Nuria Maldonado, Mar Gascó, Ethel Nogués, Natalia Carrique i Alba Casals.


Reflexió


Quant al tema de un dels debats, l’educació obligatoria fins els 18 anys, m’agradaria donar la meva opinió. Crec que el problema no és tant la obligació de què amb 16 anys els obliguis a seguir estudiant sinó el fet que els nens tenen una manca d’interès per els seus estudis que no volen seguir estudiant. Jo crec que gran part de la culpa prové de la metodologia amb que molts professors imparteixen les classes ja que si no es motiva al nen, és impossible que hi hagi un mínim d’interès per allò que li proposes.


Aprofundiment
El dibuix següent mostra la situació i reacció de molts dels afectats per aquesta llei (generalment pares, fills i professors)


1 comentari: